Innovation Expo met aandacht voor biocidevrije antifoulings

http://innovation-expo-antifouling
25 september 2018  Laatste update: 20 maart 2023

Op 4 oktober 2018 vindt in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam de Innovation Expo 2018 plaats. Het thema: Global Challenges, Dutch Solutions. Op de beursvloer worden gedurende deze dag diverse innovaties uit verschillende sectoren getoond.

Antifouling

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat brengt in samenwerking met HISWA Vereniging en Waterrecreatie Nederland innovaties op het gebied van alternatieven voor biocidehoudende antifouling onder de aandacht. In een botenlift op een romp van een boot wordt een aantal biocidevrije producten gedemonstreerd. In totaal zijn op de stand meer biocidevrije producten te zien. Een overzicht van alle aanwezige partijen is te zien op de website van de Innovation Expo.

Keynotes

Ook zijn er gedurende de dag drie keynote sessies, die u kunt bijwonen op de plenaire tribune en via schermen elders op het RDM terrein. Het doel is om tijdens de Expo innovaties marktrijp te maken en uitwisseling van kennis tussen de diverse sectoren te faciliteren. Daarnaast kunt u meedoen aan verdiepende inhoudelijke sessies.

Bijwonen

De toegang voor deze beurs is gratis. U dient zich wel vooraf aan te melden via innovationexpo.nl. Het event vindt plaats in de RDM Onderzeebootloods en het RDM Congrescentrum te Rotterdam.

Bijeenkomst nieuwe antifoulings

Op 5 oktober is er op dezelfde locatie een bijeenkomst over nieuwe antifoulings. De aanwezigen zijn: fabrikanten, watersportbedrijven, watersporters, en overheden. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op welke producten er zijn en welke nog worden verwacht. Ook wordt er gesproken over hoe deze producten in de markt kunnen worden gezet en welke ervaringen er al zijn. De bijeenkomst is alleen voor genodigden.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter