Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord organiseert kennisbijeenkomst ‘Jachthavens boven Amsterdam’

http://jachthaven-amsterdam
08 november 2018  Laatste update: 15 maart 2023

Op 30 november 2018 organiseert het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) een kennisbijeenkomst voor jachthavenondernemers boven het Noordzeekanaal. Centraal staan ontwikkelingen in de pleziervaart door vergrijzing, duurzaamheid en verandering in vaargedrag en botenbezit.

Kansen

De bijeenkomst gaat in op kansen die er liggen: Het sloepennetwerk en overstappunten, bijzondere overnachtingsvormen (a la Tiny Float in Andijk), seizoensverlenging en nog veel meer. Deze ontwikkelingen hebben direct invloed op jachthavens. Samenwerking en kennisdeling op verschillende thema’s kan leiden tot mooie initiatieven en meer omzet. “Daarom is het belangrijk om elkaar te ontmoeten en met elkaar te bespreken wat (gezamenlijk) gedaan moet en kan worden om de havens aantrekkelijker en toekomstbestendig te maken.”

Versterking

Voor de havens boven het Noordzeekanaal is deze ontmoeting georganiseerd op 30 november. Dan moet achterhaald worden of samenwerking door middel van een platform kan bijdragen aan ontmoeting, kennisdeling, lobby en meer omzet met als doel: versterking van de (thuis)havens.

Meer informatie en aanmelden kan via de website van NHN.

© foto: NHN

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter