Voorlopige lijst zwemwaterlocaties Zuid-Holland vastgesteld

http://zwemwater-zuidholland
13 februari 2019  Laatste update: 15 maart 2023

De provincie Zuid-Holland heeft de voorlopige lijst met de zwemwaterlocaties voor het zwemseizoen 2019 vastgesteld. Tijdens het zwemseizoen (1 mei tot 1 oktober 2019) worden deze locaties gecontroleerd op veiligheid en waterkwaliteit.

Zwemwater

Locaties die niet zijn aangewezen door de provincie worden niet gecontroleerd. Zwemmen op andere locaties wordt om die reden altijd afgeraden. De aangewezen locaties zijn te herkennen aan de landelijke informatieborden en zijn te vinden op de kaart op de landelijke website: www.zwemwater.nl.

Ontwerpbesluit

Het ontwerpbesluit met zwemwaterlocaties kan tot en met 7 maart 2019 gedownload worden of op werkdagen ingezien worden op het provinciehuis Zuid-Holland. Zie voor meer informatie ook de website van de provincie Zuid-Holland: www.zuid-holland.nl/zwemwater.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter