Nationale Motorbootvaren Prijs 2019: Voordrachten welkom!

http://motorbootvarenprijs
27 maart 2019  Laatste update: 15 maart 2023

Motorbootvaarders, watersporters of instellingen, die betrokken zijn bij het varen met een motorboot, kunnen tot 31 augustus 2019 voordrachten indienen voor de Nationale Motorbootvaren Prijs 2019. De prijs is een initiatief van de Stichting Bevordering Motorbootvaren en bedoeld als blijk van waardering en steuntje in de rug voor initiatieven en activiteiten ter bevordering van het motorbootvaren in Nederland.

De winnaar van de Nationale Motorbootvaren Prijs 2019 wordt in 2020 tijdens Boot Holland bekend gemaakt. De prijs, die dan voor de zevende maal zal worden uitgereikt, bestaat uit een herinneringsstandaard en een oorkonde.

Nationale Motorbootvaren Prijs

Om voor de Nationale Motorbootvaren Prijs in aanmerking te komen, moet een initiatief of activiteit positief hebben bijgedragen aan één of meer van de volgende aspecten van het motorbootvaren:

  • het vaarplezier in de meest brede zin;
  • vaarroutes;
  • veiligheid en duurzaamheid;
  • de promotie van motorbootvaren.

Een uitgewerkt voorstel of plan, dat in de toekomst kan bijdragen aan het motorbootvaren, kan eveneens worden voorgedragen. Voordrachten, die in het verleden niet voor de prijs in aanmerking zijn gekomen, maar nog steeds actueel zijn, kunnen weer worden ingediend.

Vakjury

Voordrachten voor de Nationale Motorbootvaren Prijs worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury bestaande uit watersportjournalisten en vertegenwoordigers van watersportorganisaties. De juryleden kunnen zelf ook voordrachten indienen.

Voordrachten voor de Nationale Motorbootvaren Prijs 2019 kunnen tot 31 augustus 2019 worden ingediend per e-mail: motorbootvarenprijs@gmail.com. Elke voordracht dient te zijn voorzien van een bondige motivatie. Na 1 september evalueert de jury de ingediende voordrachten en nomineert 2 of 3 voordrachten.

Nadere informatie alsmede een voordrachtformulier is te vinden op de website motorbootvarenprijs.nl of te verkrijgen bij de bestuursleden van de stichting.

 

Vorig artikel Volgend artikel