‘Welkom op het Water’ initieert Meevaarweekend op 15 & 16 juni 2019

http://meevaarweekend
14 maart 2019  Laatste update: 15 maart 2023

De promotiecampagne ‘Welkom op het Water’ organiseert op initiatief van HISWA Vereniging en het Watersportverbond samen met diverse watersporters, watersportbedrijven en watersportverenigingen in het weekend van 15 en 16 juni het eerste landelijke ‘Meevaarweekend’. Het doel is om in dat weekend zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met watersport- en recreatie.

Meevaarweekend

Volgens de initiators is de drempel om te watersporten voor veel mensen die nog nooit met water in aanraking zijn geweest, te hoog. Hierdoor lopen veel mensen de ontspanning die het water te bieden heeft mis. Daar moet met in het Meevaarweekend verandering in komen.

’Deel de passie’

De bedoeling is dat in het weekend van 15 en 16 juni door heel Nederland iedereen die op of aan het water recreëert iemand anders uitnodigt om mee te gaan. Dus niet alleen mensen met een motorboot of zeilboot, maar ook suppers, roeiers, surfers, kanoërs en sportvissers wordt gevraagd om hun passie te delen en een ander te laten genieten van de voordelen van het water.

Toolkit

Zowel voor deelnemende waterrecreanten als voor watersportondernemingen en verenigingen is er een handige toolkit samengesteld waarmee ze deelname aan het Meevaarweekend kunnen promoten. Recreanten vinden er onder meer uitnodigingen om anderen uit te nodigen mee te varen. Naar de toolkit op Meevaarweekend.nl.

Kaart-Meevaarweekend-web

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter