Nominaties HISWA Boot van het Jaar 2019 bekendgemaakt

http://hiswa-te-water-2018
24 mei 2019  Laatste update: 15 maart 2023

De vakjury van de HISWA Boot van het Jaar 2019 heeft de genomineerde motorboten en zeilboten vastgesteld. Uit een lange lijst met aangemelde nieuwe pleziervaartuigen maakte de jury een shortlist. In een tweede ronde beoordeelde de jury de boten op basis van design, innovatief karakter en de mate waarbij het vaartuig aansluit bij de doelgroep.

Genomineerde motorboten:

Genomineerde zeilboten:

Veel aanmeldingen

Juryvoorzitter Jeroen van den Heuvel: “Het aantal aanmeldingen vanuit de sector was dit jaar beduidend hoger dan eerdere jaren. Met de aanmeldingen vanuit de vakpers ontstond er een lijst om trots op te zijn. Na zorgvuldige selectie in de afgelopen maanden werd een shortlist vastgesteld, waarbij vrijwel alle schepen winnaar zouden kunnen zijn. De uiteindelijke genomineerde vaartuigen zijn tot op detailniveau besproken.”

De genomineerde boten zijn te zien tijdens HISWA te water van 4 t/m 8 september a.s. in Bataviahaven te Lelystad. De jury, bestaande uit watersportjournalisten van Nederlandse en Belgische watersportbladen, gaan met de genomineerde boten nogmaals proefvaren. De winnaars van de HISWA Motorboot van het Jaar 2019 en HISWA Zeilboot van het Jaar 2019 worden bekend gemaakt tijdens de eerste dag van de HISWA te water.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter