Veel belangstelling voor eerste editie Meevaarweekend

http://meevaarweekend-interesse-pers-tim-douwes
18 juni 2019  Laatste update: 15 maart 2023

Nederland is een waterland en het water is voor iedereen. Omdat helaas nog niet iedereen het water weet te vinden, werd op 15 en 16 juni op initiatief van Welkom op het Water het eerste Meevaarweekend georganiseerd. En dat bleek een succes: op meer dan 60 locaties door het hele land vonden activiteiten plaats om de waterpret met elkaar te delen en er klonken veel enthousiaste reacties.

Meevaren

Watersporters, watersportondernemers en watersportverenigingen namen mensen die nog onbekend zijn met watersport en -recreatie mee in hun wereld. Van meevaren op een zeilboot, leren motorboot varen tot aan suppen en sloeproeien.

Veel interesse

Het Meevaarweekend is een initiatief vanuit de campagne Welkom op het water door HISWA Vereniging in samenwerking met het Watersportverbond. Naast de positieve reacties van de deelnemers, bleek er ook vanuit de pers veel interesse in het nieuwe evenement. Verschillende media, waaronder Shownieuws, RTL Boulevard en diverse regionale media deden verslag van de activiteiten. Door het succes van de eerste editie plannen de initiatiefnemers een vervolg in 2020.

(Foto boven: Veel interesse van media tijdens het Meevaarweekend. © On Air Media/Hiswa Vereniging)

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter