HISWA Vereniging lanceert nieuw online watersportplatform

http://hiswa.nl-homepage-screenshot
24 juli 2019  Laatste update: 15 maart 2023

De compleet nieuwe website HISWA.nl staat sinds kort live. Deze nieuwe website is speciaal ingericht voor de watersporters. Zij kunnen hier niet alleen terecht voor informatie en voorlichting, maar kunnen voor het gemak ook direct een boot kopen, een boot buren of vaarvakantie boeken. Bovendien wijst de website naar de mogelijkheden en voordelen die HISWA-bedrijven bieden.

Nieuwe website

Een boot huren, een boot kopen, leren varen, werken in de jachtbouw en watersport of een HISWA Erkend Bedrijf in de buurt zoeken. Daarvoor kan de watersporter terecht op HISWA.nl. Tevens wordt de website up to date gehouden met relevant nieuws, tips van experts, aanbiedingen en evenementen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een grote variatie aan watersportproducten staan hierbij voorop.

HISWA vereniging

HISWA of beter gezegd HISWA Vereniging is de ondernemersorganisatie voor jachtbouw en watersport. Bij HISWA zijn ruim 800 watersportbedrijven aangesloten. Voor zaken aangaande de vereniging en branchenieuws kunnen ondernemers en geïnteresseerden terecht op www.hiswavereniging.nl.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter