Waterschap De Dommel geeft 50 tips voor bijzondere plekken aan het water

http://dommel-mooie-plekken-water-tips
27 augustus 2019  Laatste update: 15 maart 2023

Genieten van water kan op verschillende plekken en manieren. De één houdt van vissen en de ander van wandelen of picknicken. Waterschap De Dommel heeft 50 bijzondere plekken in zijn gebied uitgezocht.

Mooie plekken waar iedereen op zijn manier kan genieten van water. De plekken laten het werk van het waterschap zien. Ze zijn te vinden met een overzichtelijke kaart en via de website Dommel.nl/mooieplekjes.

Op ontdekkingstocht

Mooie picknickplekken, uitzichtpunten, bruggen en pontjes en plekken met historie. Een bezoeker van het gebied kan op ontdekkingstocht, te voet, met de fiets of per kano. Zo kunnen ze ontdekken waar het waterschap een beek laat meanderen of een vissteiger of wandelpad heeft aangelegd en het water beleven.

De kaart met daarop de 50 tips van De Dommel is gratis te downloaden.Hierop staan 10 plekken ook beter uitgelegd. Een papieren kaart is via het aanvraagformulier van De Dommel te verkrijgen. De kaart is ook verkrijgbaar bij verschillende VVV’s en toeristeninformatiepunten in het gebied.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter