Genomineerden Nationale Motorbootvaren Prijs 2019 bekend

http://motorbootvarenprijs
10 oktober 2019  Laatste update: 15 maart 2023

De organisatie van de Nationale Motorbootvaren Prijs 2019 heeft de genomineerden voor 2019 bekend gemaakt. Dit jaar maken Lenie Hiemstra, oprichter en beheerder van de Facebook groep ‘Met de boot door Friesland’ en het Recreatieschap Marrekrite kans op de prijs.

Genomineerden

Voordrachten voor de prijs konden tot 31 augustus 2019 worden ingediend. Inmiddels heeft de vakjury de ingezonden voordrachten beoordeeld en de genomineerden geselecteerd. Deze zullen door de jury nader worden geëvalueerd, waarna een prijswinnaar wordt gekozen. Die prijswinnaar zal tijdens Boot Holland 2020 bekend worden gemaakt.

De twee genomineerden voor de Nationale Motorbootvaren Prijs 2019 zijn Lenie Hiemstra, oprichter en beheerder van de Facebook-groep ‘Met de boot door Friesland’, welke inmiddels 5.000 leden telt, en het Recreatieschap Marrekrite, dat al ruim 60 jaar in heel Friesland – op ongeveer 300 locaties – voor vrije, landelijk gelegen ligplaatsen met diverse voorzieningen zorgt. De redactie van het magazine Motorboot zal in het februarinummer van 2020 een artikel aan deze genomineerden wijden.

Nationale Motorbootvaren Prijs

De prijs is een initiatief van de Stichting Bevordering Motorbootvaren en bedoeld als blijk van waardering en steuntje in de rug voor initiatieven en activiteiten ter bevordering van het motorbootvaren in Nederland. In 2018 ging de prijs naar Vaarschool SAW. Voor nadere informatie zie de website motorbootvarenprijs.nl.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter