Waterrecreatie Nederland verhuist naar nieuwe werkruimtes bij HISWA-RECRON en Unie van Waterschappen

http://waterrecreatie-nederland-werfkade2-amsterdam
24 oktober 2019  Laatste update: 15 maart 2023

Per 1 december 2019 werkt Waterrecreatie Nederland vanuit twee nieuwe werkruimtes; bij de HISWA-RECRON in Leusden en Unie van Waterschappen in Den Haag. In Leusden gaat de stichting opnieuw onderhuren bij HISWA-RECRON. In Den Haag wordt in het gebouw van de Unie van Waterschappen een tweede werkplek geopend.

Verhuizing

Het vertrek uit Amsterdam werd ingegeven door de fusie van RECRON en HISWA Vereniging. Bij die laatste is Waterrecreatie Nederland al sinds 2012 onderhuurder van het kantoor aan het Amsterdamse IJ. Doordat HISWA-RECRON besloot zich na de fusie in Leusden te vestigen, moest Waterrecreatie Nederland ook op zoek naar nieuwe huisvesting.

Directeur Marleen Maarleveld: “Bij de zoektocht naar een nieuwe locatie kwam de wens naar voren om ook in Den Haag, dichter bij de politiek, te zitten. Mede vanwege onze landelijke activiteiten en de samenstelling van het team is de vestiging op deze twee plekken strategisch erg sterk voor Waterrecreatie Nederland. We zijn een netwerkorganisatie en gaan nu werken bij zowel een publieke en een private partner. We kijken er met z’n alleen naar uit om in de nieuwe werkruimtes aan de slag te gaan.”

Eind 2019 aan de slag vanuit de nieuwe locaties

Begin november zal het kantoor in Den Haag in gebruik genomen worden. Daarna volgt de verhuizing naar Leusden. Begin december zal de verhuizing naar de nieuwe locaties afgerond zijn, en zullen de nieuwe contactgegevens worden verspreid.

Vorig artikel Volgend artikel