Friesland: 2020 themajaar ‘Leve het water’

http://friesland%20leve%20het%20water
16 januari 2020  Laatste update: 15 maart 2023

De provincie Friesland staat in 2020 in het teken van ‘Leve het water’. De marketingcampagne van stichting Merk Fryslân is erop gericht om alle watergerelateerde activiteiten in de provincie via de website verzamelen.

Verbindende factor

De aanleiding voor het themajaar komt voort uit gesprekken met de regio’s, musea en toeristische ondernemers in de provincie, zo meldt de website. “We hebben de bijzondere gebeurtenissen van 2020 op een rij gezet en kwamen tot de conclusie dat water de verbindende factor is. En laat dat nou ook juist in onze Friese aderen zitten.”

Leve het water

Volgens de organisatie van de campagne zijn Friezen de gelukkigste Nederlanders, vooral omdat Friesland voor meer dan de helft uit water bestaat.”Water helpt ons te ontspannen, vieren en leven. Ontdek wat water betekent voor Friesland en kom genieten van dát wat ons zo gelukkig maakt.” Op de website Friesland.nl is een verzameling van alle activiteiten en evenementen die komend jaar rond het Friese water op de planning staan.

© foto boven: Friesland.nl

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter