HISWA-RECRON komt met keurmerk jachtservicebedrijven: HISWA Certified Yacht Service

http://HISWA%20Certified%20Yacht%20Service
20 januari 2020  Laatste update: 15 maart 2023

HISWA-RECRON, de ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie, lanceert een keurmerk voor reparatie en onderhoud aan boten: HISWA Certified Yacht Service. Met deze certificatie tonen aangesloten jachtservicebedrijven aan dat zij werken met eenduidige controlelijsten bij het doen van reparaties en onderhoud aan plezierjachten, aldus HISWA-RECRON.

Vastgestelde protocollen

Het doel van dit systeem is het voor watersporters inzichtelijk maken dat bij HISWA-RECRON aangesloten jachtservicebedrijven werken volgens vastgestelde protocollen. Zo is de werkwijze duidelijk en weten klanten precies wat ze kunnen verwachten als een HISWA-gecertificeerd jachtservicebedrijf werkzaamheden aan de boot uitvoert.

Ronald van Enkhuizen van Gebroeders van Enkhuizen, een HISWA-gecertificeerd jachtservicebedrijf: “Klanten vragen om meer zekerheden. In het certificatieprotocol is afgesproken met vastgestelde controlelijsten te werken. Zo leggen we een uitstekende basis voor het bieden van kwaliteit. Ook hebben we met elkaar afspraken gemaakt over het opleidingsniveau van de medewerkers en is er een programma voor permanente educatie. Op deze manier zorgen we ervoor dat de vakkennis van iedereen up to date is. Daarnaast worden de HISWA Algemene Voorwaarden en reglementen toegepast zodat watersporters een maximum aan zekerheden krijgen.”

HISWA Certified Yacht Service

De volgende bedrijven zijn per 15 januari 2020 HISWA-gecertificeerde jachtservicebedrijven:

Altena Yachting in Geertruidenberg
Aquanaut Yachting in Sneek
Delta Yacht in Colijnsplaat
Mariteam Shipyard in Sint-Annaland
Medemblik Yacht Service in Medemblik
Jachtbouw Gebroeders Van Enkhuizen in Makkum
Jachtwerf De Boarnstream in Irnsum
Jachtwerf Rexwinkel in Numansdorp
Jachtwerf Schaap Shipcare in Lelystad

© Foto boven: HISWA-RECRON

Vorig artikel Volgend artikel