Nieuwe projectleider Carlijn van Leeuwen gestart bij Waterrecreatie Nederland

http://carlijn-van-leeuwen-waterrecreatie-sup
21 januari 2020  Laatste update: 15 maart 2023

Op 6 januari 2020 is Carlijn van Leeuwen begonnen als projectleider bij Waterrecreatie Nederland. Carlijn heeft ruime ervaring op het gebied van project- en procesmanagement en is bovendien gepassioneerd watersporter.

Aanvulling team

“Carlijn’s combinatie van kennis en ervaring met een passie voor watersport maakt haar een welkome aanvulling aan het team.” zegt Marleen Maarleveld, directeur van Waterrecreatie Nederland. Van Leeuwen heeft de afgelopen jaren aan diverse projecten gewerkt bij onder meer PitPoint (leverancier van schone brandstoffen) en Nike.

Carlijn van Leeuwen - Waterrecreatie NederlandProces

Met een achtergrond in bedrijfskunde heeft Carlijn een sterke focus op processen. “Als projectmanager werk ik graag aan innovatieve projecten en verandertrajecten die bijdragen aan een actieve, gezonde, veilige en duurzame omgeving. Waterrecreatie, in welke vorm dan ook, is mijn grote passie; ik ben opgegroeid aan de waterkant.”

 

 

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter