Regiogroep IJsselmeergebied van het Netwerk Waterrecreatie stelt ‘Tien gouden regels waterrecreatie’ op

http://toekomstbeeld-ijsselmeergebied-hindeloopen
27 februari 2020  Laatste update: 20 maart 2023

Voor het IJsselmeergebied zijn verschillende denkrichtingen geschetst voor de bijdrage die het gebied kan leveren aan de energietransitie. Deze richtingen zijn onder andere gescoord langs de 10 gouden regels van Frits Palmboom.

Gouden regels

Ook de regiogroep IJsselmeergebied van het Netwerk Waterrecreatie heeft gouden regels opgesteld voor de waterrecreatie/watersport. Deze kunnen bij de score betrokken worden. Dit draagt bij aan een gezamenlijke en gedragen energievisie. De gouden regels voor de waterrecreatie/watersport zullen door deelnemers aan de regiogroep IJsselmeergebied ingebracht worden bij de verschillende regionale energie strategieën die relevant zijn voor het IJsselmeergebied.

Bekijk de Tien gouden regels waterrecreatie/watersport voor het IJsselmeergebied in de Kennisbank.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter