Maatregelen coronavirus: team Waterrecreatie Nederland werkt thuis

http://COVID-19_corona-waterrecreatienederland
16 maart 2020  Laatste update: 15 maart 2023

Het team van Waterrecreatie Nederland volgt de adviezen van de Rijksoverheid en zal tot 6 april zoveel mogelijk vanuit huis werken. Ons algemene (tijdelijke) telefoonnummer 06 836 571 88 is tijdens kantooruren gewoon bereikbaar. Via e-mail kunt u ons bereiken op info@waterrecreatienederland.nl.

Bureau

De contactgegevens van de verschillende teamleden zijn te vinden op de pagina ‘Bureau Waterrecreatie Nederland’. Mogelijk gaat het contact leggen minder makkelijk dan u gewend bent, hiervoor vragen wij uw begrip. Spreek in dat geval een bericht in op de voicemail of stuur een e-mail met terugbelverzoek.

 

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter