Overzicht gewijzigde bedieningsregimes bruggen en sluizen wegens coronavirus

http://riverguide-uitbreiding-noord-holland
07 mei 2020  Laatste update: 15 maart 2023

–Laatst bijgewerkt: 18-05-2020 – 16:00–

Als gevolg van de bestrijding van het coronavirus verlengen sommige vaarwegbeheerders de winterbediening van bruggen en sluizen. Dit heeft consequenties voor de recreatievaart. Waterrecreatie Nederland heeft zo veel mogelijk aangepaste bedienregimes verzameld in een interactieve overzichtskaart.

Bij veel vaarwegbeheerders zou per 1 april de zomerbediening van sluizen en bruggen in werking treden. De beperkingen als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus leiden er echter toe dat op meerdere plekken het winterregime voor bediening langer gehanteerd zal worden.

Overzicht

Zowel in een tabel als op een aantal kaarten wordt een overzicht gegeven van wijzigingen ten opzichte van het zomerbedieningsregime per 1 april 2020 per vaarwegbeheerder, voor zover bij ons bekend bij de laatste actualisatie (zie datum en tijdstip laatst bijgewerkt). Dit is een overzicht op hoofdlijnen, niet bedoeld voor navigatie. Kijk voor actuele informatie voor specifieke sluizen en bruggen en stremmingen op de berichtenpagina van www.vaarweginformatie.nl.

Naar de Overzichtskaart gewijzigde bedieningsregimes wegens coronavirus

 

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter