Nieuwe projectleider Sandrijn Holleboom gestart bij Waterrecreatie Nederland

http://sandrijn-holleboom-waterrecreatie-nederland-zeilboot.jpg
16 juni 2020  Laatste update: 15 maart 2023

Op 15 juni 2020 is Sandrijn Holleboom begonnen als projectleider bij Waterrecreatie Nederland. Sandrijn heeft ruime ervaring op het gebied van project- en verandermanagement en is bovendien gepassioneerd watersporter.

Aanvulling team

sandrijn-holleboom-waterrecreatie-nederland-profiel“Sandrijn’s combinatie van kennis en ervaring met een passie voor watersport maakt hem een welkome aanvulling aan het team.” zegt Marleen Maarleveld, directeur van Waterrecreatie Nederland. Holleboom heeft de afgelopen jaren een groot aantal projecten geleid bij zorgorganisaties, overheden en vervoersbedrijven. Hij zal onder andere aan de slag gaat met routenetwerken en voorzieningen, waaronder BRTN, en met het verbeteren van data over en voor de waterrecreatiesector.

Resultaat

Met een achtergrond in sociale geografie en informatiemanagement heeft Sandrijn een sterke focus op resultaten, zonder daarbij de menselijke kant uit het oog te verliezen. “Als projectmanager werk ik graag aan innovatieve projecten en verandertrajecten die bijdragen aan een actieve, gezonde, veilige en duurzame omgeving. Waterrecreatie, in welke vorm dan ook, is mijn grote passie; ik ben opgegroeid aan de waterkant en een actieve zeiler, zwemmer en schaatser.”

 

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter