Behoeften- en voorzieningenonderzoek Zuid-Holland van start

http://zuid-holland
23 juli 2020  Laatste update: 15 maart 2023

In opdracht van de provincie Zuid-Holland brengt Waterrecreatie Nederland de aansluiting van vraag en aanbod van ‘kleine waterrecreatie en boardsporten’ waaronder suppen, (kite-)surfen, zwemmen, sportvissen, roeien, kanoën, duiken en mogelijke knelpunten en kansen voor ontwikkeling in kaart.

Voor recreatievaart wordt het eerdere overzicht dat is gemaakt ten behoeve van de samenwerkingskaart en de visie Rijke groenblauwe leefomgeving geactualiseerd. Behoeften en voorzieningen worden in kaart gebracht aan de hand van deskstudie, ruimtelijke analyses, een gebruikersenquête en een aantal interviews.

De rapportage staat gepland voor eind september/begin oktober. Samen met een aantal andere onderzoeken en verkenningen die dit jaar in de provincie Zuid-Holland zijn uitgevoerd, is de rapportage input voor de verdere realisatie van de beleidsdoelstellingen op het vlak van (water)recreatie en (water)sport in de provincie.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter