Onderzoek naar ‘nieuwe waterrecreanten’ Randmeren en Zeeland

http://RondvraagRandmeren-onderzoek-waterrecreatie
22 juli 2020  Laatste update: 15 maart 2023

In diverse regio’s wordt deze zomer onderzoek gedaan onder ‘nieuwe waterrecreanten’. Eerder deze maand startte het onderzoek in de regio Randmeren en sinds deze week wordt ook in de provincie Zeeland via een online vragenlijst onderzoek gedaan.

Rondvraag

De onderzoeken lopen tot eind augustus. Via online vragenlijsten worden de nieuwe, maar ook bestaande watersporters gevraagd naar wie ze zijn, hun gewoontes, ervaringen en de manieren waarop ze aan het water willen recreëren en verblijven.

Doel van de onderzoeken is om informatie in te winnen over de gebruikers en de manier van recreëren, maar tegelijk ook om de gebieden voor te bereiden op de wensen van de toekomst.

Online onderzoek

De onderzoeken te vinden op ‘Rondvraagrandmeren.com’ en ‘Rondvraagzeeland.com’ en worden ondersteund met posters, flyers, online posts, persberichten om de respons te bevorderen.De resultaten worden verwerkt, gekoppeld aan landelijke data over de waterrecreatie en vakanties dit jaar en worden vergelijkbaar gemaakt voor de regio’s. Uitkomsten worden dit najaar verwacht.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter