Twee nieuwe bestuursleden voor Waterrecreatie Nederland

http://hollandse-plassen-sfeerbeeld1-web
17 juli 2020  Laatste update: 15 maart 2023

Bij Waterrecreatie Nederland zijn tijdens de bestuursvergadering van 25 juni 2020 twee nieuwe bestuursleden formeel aangesteld. Het gaat om Jannewietske de Vries namens de gemeenten en Harry Wagemakers namens de Toerzeilers.

Nieuwe bestuursleden

Mevrouw Jannewietske de Vries is burgemeester van gemeente Sudwest Fryslân. Zij heeft zitting in het bestuur namens de gemeenten volgt mevrouw Luzette Kroon op die Dijkgraaf bij Wetterskip Fryslân is geworden.

Namens de Toerzeilers is Harry Wagemakers, toegetreden. Hij heeft een ruime ervaring in de watersport als oud-voorzitter en oud-secretaris van het Watersportverbond en ook waterschapsbestuurder.  Hij volgt Peter Paternotte op, die na bijna vier jaar afscheid neemt. In juni stelden we Paternotte ‘zeven vragen’. Lees het interview ‘Geen waterrecreatie zonder natuur, geen natuur zonder waterrecreatie’ hier nog eens terug.

“Waterrecreatie Nederland is Luzette Kroon en Peter Paternotte veel dank verschuldigd voor hun inzet van de afgelopen jaren en is verheugd door de komst van de twee nieuwe bestuursleden”, aldus Marianne Heeremans, voorzitter van Waterrecreatie Nederland.

 

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter