Waterrecreatie Nederland lanceert BRTN Melder

http://brtn-melder-screenshot.jpg
27 augustus 2020  Laatste update: 15 maart 2023

Waterrecreatie Nederland lanceert een applicatie voor het doen van meldingen in verband met het landelijke basisrecreatietoervaartnet (BRTN). De BRTN Melder is gemaakt om ontwikkelingen te melden die de classificatie, het beheer en onderhoud en/of de ontwikkeling van het BRTN raken.

BRTN Melder

Het gaat met name om (beoogde) beleidsontwikkelingen, gebiedsontwikkelingen, wijzigingen in regelgeving en wijzigingen in bedieningsregimes. Dit kunnen ontwikkelingen op landelijk, regionaal of lokaal niveau zijn. Met de melder wordt het doen van meldingen over het BRTN makkelijk en op één plek mogelijk gemaakt.

Waterrecreatie Nederland beziet aan de hand van de melding wat vervolgacties kunnen zijn, mogelijk in samenwerking met de melder en andere betrokkenen. In het najaar zal een kaart waarop meldingen en acties zichtbaar zijn worden gepubliceerd. Waterrecreatie Nederland is uitvoerder van een aantal landelijke taken in het kader van de Bestuurlijke afspraken en Basisvisie Recreatietoervaart.

Naar de BRTN Melder

 

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter