Ook onderzoek onder nieuwe waterrecreanten in Noord-Holland

http://rondvraag-noordholland-onderzoek-campagnebeeld
03 september 2020  Laatste update: 15 maart 2023

Ook de provincie Noord-Holland is gestart met een online onderzoek naar nieuwe waterrecreanten, via RondvraagNoordHolland.com. Doel van het onderzoek is om te achterhalen of de nieuwe en bestaande waterrecreanten tevreden zijn over de provincie, welke activiteiten zij doen, wat ze daarvan vinden, wie ze zijn en wat voor verbeteringen en veranderingen ze zien.

Waterrecreatie belangrijk

Het onderzoek volgt op een mooie zomer, waardoor mede door de maatregelen rond het corona-virus, veel mensen het water opzochten. De provincie zegt over de achtergrond van het onderzoek: “De Provincie Noord-Holland werkt samen met haar partners, gemeenten en bedrijven aan een aantrekkelijke bestemming voor recreatie. Waterrecreatie is voor ons belangrijk. Wij zijn immers als provincie helemaal omgeven door water. Wij willen het onze gasten op en aan het water nog leuker maken.”

Online onderzoek

Via RondvraagNoordHolland.com kan er deelgenomen worden aan het onderzoek. Eerder werden er al ‘rondvragen’ gestart in de provincie Zeeland en regio Randmeren. Ook voor de provincie Zuid-Holland wordt momenteel een online enquête gehouden onder watersporters.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter