Boot Holland verschoven naar 2022

http://boot-holland-veiligheidsplein-varen-doe-je-samen
03 december 2020  Laatste update: 15 maart 2023

De 31e editie van Boot Holland in Leeuwarden, die gepland stond voor februari 2021, gaat niet door. De organisatie heeft vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus besloten de beurs voor 2021 te annuleren. De volgende editie staat nu gepland voor 9 t/m 13 maart 2022.

Begin maart

Daarmee neemt de organisatie het tijdslot over dat traditioneel door de HISWA Amsterdam werd gebruikt. Die beurs kondigde in 2020, na vroegtijdige sluiting vanwege de coronapandemie, aan dat er geen vervolg meer zou komen en dat ‘de Hiswa’ met pensioen ging.

Aanhoudende onzekerheid

WTC Expo, de beursorganisatie van Boot Holland laat weten de beslissing om de beurs te annuleren te betreuren, maar veiligheid voorop te stellen. “Deze annulering komt voort uit de aanhoudende onzekerheid en de voortdurende dreiging van maatregelen gericht op het inperken van het hardnekkige Corona virus.Een bezoek aan Boot Holland moet veilig en verantwoord zijn. De omstandigheden rondom Corona veranderen continu wat veel onzekerheid met zich meebrengt. Hierdoor kunnen wij niet de garantie bieden dat Boot Holland op een verantwoorde manier in februari 2021 kan plaatsvinden”.

Begin maart

Met de nieuwe data, 9-13 maart 2022, neemt de organisatie het tijdslot over dat traditioneel door de HISWA Amsterdam werd gebruikt. Die beurs kondigde in 2020, na vroegtijdige sluiting vanwege de coronapandemie, aan dat er geen vervolg meer zou komen en dat ‘de Hiswa’ met pensioen ging.

Op de foto: Het Veiligheidsplein met de stand van Varen doe je Samen! in 2019

Vorig artikel Volgend artikel