Corona-update 24 maart: impact voor waterrecreatie

http://corona-poster-maatregelen-23mrt-(header)
24 maart 2021  Laatste update: 15 maart 2023

Op 23 maart 2021 is tijdens een landelijke persconferentie bekend gemaakt dat het huidige pakket maatregelen blijft gelden. De coronamaatregelen worden verlengd tot 20 april 2021. Op 13 april volgt een nieuwe persconferentie.

Gevolgen waterrecreatie

Wat zijn de gevolgen van de coronamaatregelen voor waterrecreanten, nu het vaarseizoen weer van start gaat? Bekijk de infographic van de Rijksoverheid met alle maatregelen. (tekst gaat verder onder infographic)

poster-coronamaatregelen-23mrt-(web)
(klik voor een uitvergroting)

 

Check ook de noodverordeningen van de veiligheidsregio’s voor mogelijke specifieke regels op het gebied van waterrecreatie. Actuele berichten staan op de berichtenpagina van www.vaarweginformatie.nl. Partners in ons bestuur en het Netwerk Waterrecreatie hebben allemaal hun eigen rol in deze bijzondere tijd. Via hun websites wordt veel informatie gegeven over de maatregelen die van invloed zijn op hun leden/doelgroepen. Verenigingen en jachthavens hebben de maatregelen vertaald in protocollen specifiek voor hun haven of gebied, bekijk deze ook.

Onderstaand een overzicht met een aantal relevante links met meer informatie:

 

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter