Voordrachten Nationale Motorbootvaren Prijs 2021 welkom tot 31 oktober 2021

http://marrekrite-nationale-motorbootvaren-prijs-2019
25 maart 2021  Laatste update: 15 maart 2023

De Nationale Motorbootvaren Prijs 2020 is vanwege de corona pandemie dit jaar niet toegekend. De in 2020 ingediende voordrachten kunnen echter meedingen bij het beoordelen van de voordrachten voor 2021.

Motorbootvaarders, watersporters of instellingen die betrokken zijn bij het varen met een motorboot kunnen tot 31 oktober 2021 voordrachten voor de prijs indienen. Voordrachten, die in het verleden niet voor de prijs in aanmerking kwamen maar nog steeds actueel zijn, kunnen weer worden ingediend.

Om voor de Nationale Motorbootvaren Prijs in aanmerking te komen, moet een initiatief of activiteit positief hebben bijgedragen aan één of meer van de volgende aspecten van het motorbootvaren:

  • Vaarplezier in de meest brede zin;
  • Vaarroutes;
  • Veiligheid en duurzaamheid;
  • Promotie van motorbootvaren.

De winnaar van de Nationale Motorbootvaren Prijs 2021 wordt in 2022 tijdens de opening van Boot Holland op 9 maart 2022 bekend gemaakt. De prijs, die voor de achtste maal zal worden uitgereikt, bestaat uit een herinneringsstandaard en een oorkonde.

Voordrachten voor de Nationale Motorbootvaren Prijs worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury bestaande uit watersportjournalisten en vertegenwoordigers van watersportorganisaties.  Nadere informatie en het voordrachtformulier zijn te vinden op www.motorbootvarenprijs.nl of verkrijgbaar bij de secretaris van de stichting: motorbootvarenprijs@gmail.com.

Op de foto boven: de winnaars van de Motorbootvarenprijs 2019

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter