Nieuwe subsidieregelingen waterrecreatie Provincie Noord-Holland

http://project-regionale-ambitiekaarten-noord-holland-header-web
23 juli 2021  Laatste update: 15 maart 2023

De provincie Noord-Holland heeft gewerkt aan nieuwe subsidieregelingen voor waterrecreatie. In drie nieuwe regelingen stelt de provincie financiële middelen beschikbaar die de realisatie van verbeteringen in het netwerk stimuleert.

De eerste regeling is eind april 2021 opengesteld, zie voor meer informatie de website: Uitvoeringsregeling waterrecreatie: uitbreiden vaarnetwerk voor de kleinere pleziervaart Noord-Holland. Deze regeling is een tender met een beperkte openstelling: De provincie moet uw aanvraag uiterlijk op 31 augustus 2021, 17.00 uur ontvangen hebben.

De overige twee uitvoeringsregelingen zijn medio juli 2021 gepubliceerd op overheid.nl. De regelingen gaan open per 1 september 9.00 uur.Beide nieuwe regelingen hebben een beperkt budget en toekenning van subsidie verloopt op volgorde van inschrijving en volgens het principe van ‘op = op’.

Kort voor 1 september worden alle stukken + het bijbehorende formulier gepubliceerd op https://www.noord-holland.nl/Loket/Subsidies/Subsidieregelingen/

De regelingen zijn nu alvast in te zien op overheid.nl via de volgende hyperlinks:

Uitvoeringsregeling waterrecreatie: kleine voorzieningen en diensten

Uitvoeringsregeling waterrecreatie: duurzaamheid en innovatie

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter