Afscheid Commissie van Advies lid Cees Slager, Molecaten

http://onderzoek-waterrecreatie-zuid-holland
30 november 2021  Laatste update: 15 maart 2023

Tijdens het overleg begin november heeft de Commissie van Advies afscheid genomen van Cees Slager. De leden van de Commissie van Advies worden gevraagd vanuit hun expertise en netwerk mee te denken over het realiseren van de ambities Toekomstvisie Waterrecreatie 2025.

Sinds de start van de Commissie van Advies in 2017 heeft Cees Slager op waardevolle wijze bijgedragen aan de discussie en adviezen van de commissie. Voorzitter van de Commissie van Advies, Bob Verburg bedankt Cees zeer voor zijn bijdrage en de wijze waarop hij met zijn achtergrond als recreatieondernemer en verbondenheid met de waterrecreatie zijn visie vanuit de gedachte “the  future is now ” met overtuigingskracht bracht. Hierbij stond het denken vanuit de klant en wat je daarvoor nodig hebt centraal.

De Commissie van Advies gaat op zoek naar een nieuw lid die op vergelijkbare wijze ondernemerschap en het politiek-bestuurlijke speelveld weet te combineren en te vertalen naar kansen voor de stichting om waterrecreatie in samenwerking met partners te versterken.

Andere leden van de Commissie van Advies zijn:

  • Bob Verburg, voorzitter
  • Margot Tempelman, Coördinator Kenniscentrum Kusttoerisme, Hogeschool Zeeland
  • Stephan van den Berg, Directeur – VANDENBERG Surf B.V.
  • Ingwer de Boer, voormalig programmadirecteur Ruimte voor de River, RWS
Vorig artikel Volgend artikel