Boot Düsseldorf 2022 gaat niet door vanwege corona

http://boot-dusseldorf-2022
07 januari 2022  Laatste update: 15 maart 2023

Vanwege het toenemende aantal coronabesmettingen heeft de Duitse deelstaatregering Noordrijn-Westfalen eind december de coronamaatregelen aangescherpt en zijn er tot eind januari geen grote evenementen toegestaan. Als gevolg daarvan is watersportbeurs Boot Düsseldorf, die gepland stond voor 22-30 januari 2022, afgelast.

Het is het tweede jaar op rij dat de populaire beurs niet door kan gaan vanwege de coronapandemie. Wolfram N. Diener, CEO van Messe Düsseldorf toont begrip voor de situatie: “De pandemie moet zo snel mogelijk worden overwonnen, zodat de vakbeursindustrie weer kan werken met planningszekerheid voor exposanten en bezoekers. Het is daarom met pijn in het hart dat we hebben moeten besluiten dat Boot in januari 2022 niet door kan gaan. Het besluit van de deelstaatregering is echter ook in lijn met de wensen van veel exposanten die zich grote zorgen maken over deelname aan Boot tijdens de Ommicrongolf. Ik vraag alle betrokkenen om hun begrip en steun zodat dat we in 2023 weer met volle kracht samen aan de slag kunnen.” De volgende editie van Boot Dusseldorf staat nu gepland voor 21 tot en met 29 januari 2023.

Boot Holland

De eerstvolgende beurs op de planning in Nederland is Boot Holland in Leeuwarden, die gepland staat voor 9-13 maart 2022. Of en op welke manier de coronapandemie van invloed gaat zijn op deze editie van de Friese watersportbeurs is momenteel nog niet bekend.

© Foto boven: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter