Enquête Duurzame Waterrecreatie gelanceerd - oproep aan recreanten om in te vullen

http://enquete-duurzame-waterrecreatie-
17 februari 2022  Laatste update: 07 november 2023

Duurzaamheid is, naast Routenetwerken & Voorzieningen en Veiligheid, één van de pijlers binnen Waterrecreatie Nederland. Nederland is een waterrijk land waar op vele manieren aan waterrecreatie wordt gedaan. En duurzame waterrecreatie draagt naast een positieve bijdrage aan de omgeving, bij aan de beleving en het welzijn van de waterrecreant op, in en aan het water. Bovendien is een toekomstbestendige waterrecreatiesector duurzaam.

Duurzame waterrecreatie

Via diverse projecten levert Waterrecreatie Nederland samen met partners een bijdrage aan een duurzamere waterrecreatie, en wordt er achter de schermen gewerkt aan een overkoepelend programma om duurzaamheid in de waterrecreatiesector over de hele linie te versteken.

Enquête

Om te peilen waar we nu staan, en te kijken waar kansen liggen voor verdere ontwikkeling, is de enquête duurzame waterrecreatie ontwikkeld. Verschillende doelgroepen worden de komende tijd bevraagd, deze eerste enquête is gericht op de watersporter en recreant op, in en aan het water. De focus van de enquête ligt op duurzaam zeemanschap, en het gedrag dat daarbij hoort. Verder kijken we naar het verkleinen van de voetafdruk die we achterlaten. Daarnaast wordt de beleefbaarheid van het water in kaart gebracht.
Tot 13 maart kan de enquête ingevuld worden op:

Enquête Duurzame Waterrecreatie – Doelgroep Waterrecreatie

De enquête duurt ongeveer 3 minuten om in te vullen, vul hem nu gelijk in! Alvast bedankt voor het meedoen, op naar een duurzame waterrecreatie!

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter