Projectleider Marianne Maatjes gestart bij Waterrecreatie Nederland

http://marianne-maatjes-waterrecreatie-nederland-team-brunel
28 februari 2022  Laatste update: 15 maart 2023

Per 3 februari 2022 is Marianne Maatjes begonnen als projectleider bij Waterrecreatie Nederland. Marianne gaat zich richten op projecten die vallen onder de pijler duurzaamheid.

“Marianne is met haar nautische kennis en ervaring een goede aanvulling op het team, waarin we nu op alle pijlers de juiste mensen hebben om dit jaar op de diverse projecten flinke stappen te zetten”, zegt Marleen Maarleveld, directeur van Waterrecreatie Nederland.

‘Geboren op het water’

marianne-maatjes-waterrecreatie-nederland-pasfotoMarianne is haar hele leven al een waterliefhebber in hart en nieren. Opgegroeid aan boord van een binnenvaartschip, bracht zij haar eerste werkende jaren door aan boord van internationaal varende zeilschepen, waaronder het Nederlandse tallship de Swan fan Makkum en ook zeilende superjachten.

Na haar zeilcarrière op het water richtte Marianne zich op logistieke organisatie van internationale zeilevenementen, zo was ze onder andere logistiek manager van Team Brunel in de Volvo Ocean Race 17/18. “Sinds ik teruggekeerd ben naar Nederland heb ik alweer vele uren op de mooie binnenwateren van Nederland doorgebracht. Ik kijkt uit naar de mogelijkheid om binnen Waterrecreatie Nederland mee te helpen aan de duurzame ontwikkeling van de waterrecreatie”, aldus Maatjes.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter