Voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte weer geopend

http://voucherregeling-sport-openbare-ruimte
13 april 2022  Laatste update: 15 maart 2023

De voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte is weer geopend. Organisaties kunnen vouchers aanvragen van maximaal 4.000 euro.

De editie van 2021 was een succes. Er zijn verschillende projecten uitgevoerd om sporten ‘om de hoek’ te stimuleren. In dit filmpje is een mooi voorbeeld te zien van een playground in Delft. De provincie Zuid-Holland en Team Sportservice Zuid-Holland hebben opnieuw de handen ineengeslagen.

Vouchers

De Voucherregeling is bedoeld om sporten en bewegen in de buitenruimte makkelijker te maken. Met name gemeenten, (sport)organisaties, sport- en wijkverenigingen en stichtingen met creatieve ideeën worden opgeroepen om een aanvraag te doen. Er geldt een laagdrempelige aanvraagprocedure. Vouchers worden uitgereikt met een maximum van 4.000 euro per aanvraag.

Voor meer informatie over de Voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte én het doen van een aanvraag, kunt u terecht opwww.teamsportservice.nl/voucherregeling/. De termijn sluit zodra er 150 aanvragen binnen zijn, of als dat aantal niet gehaald wordt, op 30 mei 2022.

 

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter