Twee nieuwe leden Commissie van Advies Waterrecreatie Nederland

http://doorvaarvignet-amsterdam-grcht-varen-emissieloos
31 mei 2022  Laatste update: 15 maart 2023

De Commissie van Advies (CvA) van Waterrecreatie Nederland heeft twee nieuwe leden benoemd. Zij volgen twee vertrekkende leden op.

Cees Slager (Molecaten) heeft eind 2021 aangegeven te stoppen als lid van de Commissie van Advies van Waterrecreatie Nederland. Margot Tempelman (Centrum voor Kusttoerisme, Hogeschool Zeeland), heeft in februari van dit jaar aangeven te stoppen vanwege een verandering van functie.

CvA-voorzitter Bob Verburg: “Beide vertrekkende leden zijn vanaf het begin lid geweest  van de CvA en pioniers vanuit hun eigen achtergrond om Waterrecreatie Nederland een plek te geven waar ze ook gehoord wordt. Ik ben verheugd dat we erin zijn geslaagd met onze nieuwe  enthousiaste leden met veel ambitie, de expertise en ervaring  van het ondernemerschap, de innovatie en de kennisontwikkeling hebben weten te borgen”.

Nieuwe leden

Voor de Commissie van Advies zijn ondertussen twee nieuwe leden benoemd. Marieke de Boer, CEO van Duurzamesloepen.nl, brengt als innovatieve ondernemer kennis en ervaring in vanuit de ondernemershoek en op het gebied van duurzaamheid. Lees ook het interview dat we eerder met Marieke de Boer voerden. Vanuit het kennisnetwerk zal Menno Stokman, directeur CELTH, deelnemen aan de Commissie van Advies. CELTH  is het Center of Expertise Leisure, Tourism & Hospitality, een samenwerkingsverband van Breda University of Applied Sciences, NHL Stenden Hogeschool en HZ University of Applied Sciences.

Vorig artikel Volgend artikel