Zonnige eerste editie Waterboulevard goed ontvangen, in september naar Delft

http://Waterboulevard
27 juni 2022  Laatste update: 15 maart 2023

De eerste editie van de Waterboulevard, op 18 juni in Rotterdam, is goed ontvangen. Zo’n 20 water(sport)organisaties uit de havenstad Rotterdam hebben samengewerkt om de eerste editie een succes te maken. De organisatie spreekt van ‘een succes dat naar meer smaakt’. Op 24 september 2022 zal de tweede editie van de Waterboulevard in Delft plaatsvinden.

Spetterend programma

“Naast een spetterend programma zorgde de tropische temperaturen ook voor een goed bezochte boulevard. Het publiek zocht verkoeling op bij onder andere Optimist on Tour en kon aan de slag met kajaks voor de WorldPortCleanup”, aldus de organisatie.

Verder waren er diverse andere activiteiten. Bij Surfschool Hoek van Holland waren prijzen te winnen door het maken van een (te) gekke selfie. De Lamborghini onder de waterfietsen van het Maritiem District waren ook zeer in trek. Het publiek dat een adrenalinekick zocht kon terecht bij de RIB-Experience. De Reddingsbrigade Rotterdam was in de weer met klossen gooien en hield tegelijk toezicht op het water. Ook waren er clinics van roeiverenigingen Skadi en Nautilus. 010 Sports regelde de kano’s en sups om uit te proberen of er werd lekker gelounged op een van hun eilandjes.

Bekijk de foto-impressie

24 september 2022 – Waterboulevard Delft

In samenwerking met de Slag om Delft, wordt de tweede Waterboulevard op zaterdag 24 september 2022 georganiseerd in en om het water van de Zuidkolk. Slag om Delft is een matchrace-evenement waar op zeer nauw vaarwater korte, explosieve wedstrijden worden gevaren.

Voor publiek is deze wedstrijd uniek, alles is namelijk perfect te volgen vanaf de Waterboulevard. Hier kan je niet alleen kijken onder genot van een lekker hapje en drankje, maar als bezoeker zelf kan je ook volop van het water gaan genieten. Probeer de nieuwste waterfietsen uit, pak de kano en help mee aan de havencleanup. Schrijf je in voor een sportieve watersport workshop en doe mee aan de peddeltocht naar het centrum. Het volledige programma is na de zomer te zien op www.waterboulevard.nl.

Informatie

Wat: Waterboulevard & Slag om Delft
Waar: De Zuidkolk, Hooikade Delft
Wanneer: Zaterdag 24 september 2022
Hoe laat: 11.00 uur tot 17.00 uur
Toegang: Gratis

Website: www.waterboulevard.nl

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter