Doe mee: Belevingsonderzoek onder recreatievaarders 2022

http://onderzoek-recreatievaart-vaarwegen-rijkswaterstaat
08 augustus 2022  Laatste update: 15 maart 2023

In opdracht van Rijkswaterstaat en provincies voert I&O Research onderzoek uit naar de tevredenheid van recreatievaarders over de vaarwegen in Nederland. De resultaten uit het onderzoek worden door Rijkswaterstaat gebruikt om het beheer van de vaarwegen te verbeteren. Het onderzoek loopt tot 1 september 2022.

De enquêteurs van onderzoeksbureau I&O Research vragen recreatievaarders bij havens en sluizen door het hele land om mee te doen aan het onderzoek.

Doet u mee aan het belevingsonderzoek?

Vaart u weleens op de Nederlandse vaarwegen? Doe dan mee aan het onderzoek en geef uw mening! Het invullen van de online enquête duurt ongeveer 15 minuten.

Vul hier direct de enquête in

Dankzij uw mening en die van andere recreatieve vaarders wil Rijkswaterstaat meer inzicht krijgen in hoe u de recreatievaart op de vaarwegen beleeft. Bijvoorbeeld als het gaat om veiligheid, informatievoorziening en stremmingen. De resultaten kunnen helpen om concrete acties uit te voeren, om de vaarwegen te verbeteren.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter