Eerste Watersport Carrièredag op donderdag 1 september 2022 tijdens de Hiswa te Water

http://Watersportcarrieredag
04 augustus 2022  Laatste update: 15 maart 2023

Tijdens de komende Hiswa te Water zal op 1 september de eerste Watersport Carrièredag georganiseerd worden. De carrieredag is een gezamenlijk initiatief van Hiswa te Water, Vaarplezier.nl en HISWA-RECRON.

Volgens de organisatie biedt de dag “De kans om je te verdiepen in een carrière rondom het werken met boten. Werken in de watersport is allang geen seizoensbaan meer. In nagenoeg alle watersportbedrijven wordt het hele jaar voluit gewerkt. Denk aan het bouwen van schepen, het uitvoeren van reparaties en onderhoud, als administratief medewerker en zeker ook in commerciële banen: het gaat allemaal het hele jaar door. Je kunt hier dus een prachtige carrière in opbouwen. En het is algemeen bekend: als je er éénmaal werkt, wil je nooit meer weg.” Aldus de organisatie

Vacaturebank

Tijdens de Watersport Carrièredag is er veel informatie over opleidingen én vacatures. Bij de stand van HISWA-RECRON kunnen geinteresseerden gaan zitten op de vacaturebank en kijken naar alle openstaande vacatures. Bij diverse opleiders is alles te vinden over deeltijd en voltijd opleidingen. In alle stands op de beurs hangen ballonnen die aangeven naar welke vacatures elk bedrijf op zoek is: rood = techniek, groen = commercieel, blauw = administratief etc. Op het Podium aan het Water vind je de hele dag gesprekken, voorlichting en presentaties over het vinden van een baan in de watersport. Demonstraties over boten bouwen, onderhouden van schepen en andere technische uitvoering vind je op diverse plekken op de beurs.

Alles bij elkaar

Initiatiefnemers Hiswa te Water, Vaarplezier.nl en HISWA-RECRON willen het op deze manier makkelijk maken voor iedereen: alle watersportbedrijven bij elkaar, dus alle vacatures en opleidingen in één dag te vinden. Kijk voor meer informatie op www.watersportcarrieredag.nl

 

Vorig artikel Volgend artikel