Help mee: Update en uitbreiding overzichtskaart Vuilwaterinnamepunten

http://vuilwater-innamepunt-melder-viewer
17 augustus 2022  Laatste update: 09 oktober 2023

Door heel Nederland zijn vuilwaterinnamepunten te vinden. In de Overzichtskaart Vuilwaterinnamepunten ziet u een overzicht van alle bekende vuilwaterinnamepunten in Nederland. In opdracht van het Ministerie van I & W is Waterrecreatie Nederland bezig met een update en uitbreiding van deze kaart.

Help mee

Voor deze update roepen we de hulp van waterrecreanten in! We zijn op zoek naar extra informatie over de status van vuilwaterinnamepunten in Nederland. Hiervoor maken we gebruik van een melder waarmee u extra informatie door kunt geven. Gebruik de melder voor het geven van deze extra informatie of om de huidige informatie te corrigeren.

Naar de Melder Vuilwaterinnamepunten

Hartelijk dank voor de hulp!

 

Vorig artikel Volgend artikel