Kijktip: Rock de Boot

http://rock-de-boot-rtl-kijktip
23 augustus 2022  Laatste update: 15 maart 2023

Vanaf september start bij RTL4 het nieuwe programma Rock de Boot, waarin Marieke de Boer en haar man Jörgen van IMPACD Boats worden gevolgd. Eerder dit jaar interviewden wij Marieke de Boer, toen het bedrijf nog Duurzame Sloepen heette.

Rock de Boot

Over het programma: “We zijn ons er allemaal van bewust dat we zuinig moeten zijn op de aarde. Auto’s zijn steeds vaker elektrisch, huizen worden klimaatneutraal gebouwd en we scheiden ons afval. Maar de watersport bleef achter, tot nu! Arno leert in het nieuwe televisieprogramma ‘Rock De Boot’ Marieke en Jörgen kennen.”

Wat zij precies doen om de watersport te verduurzamen zie je in september bij RTL4 en op Videoland. Het programma is nu alvast te volgen via Instagram.

Vorig artikel Volgend artikel