Sportvisserij Nederland start nieuwe campagne: ‘Haal de visser in je naar boven' (video)

http://haaldevisserinjeboven-sportvisserijn
30 augustus 2022  Laatste update: 15 maart 2023

Sportvisserij Nederland heeft een nieuwe publiekscampagne gelanceerd: ‘Haal de visser in je naar boven’. Via social media worden acht verschillende commercials – waarin sportvissers hun persoonlijke verhaal delen – uitgezonden. Het doel is om de samenleving te laten zien wat sportvissen voor mensen betekent.

“Sportvissen is een passie met verwondering. Het geeft je kennis, waardering en zorg voor de natuur en leidt tot vriendschap en verbroedering. Het is ook gezond voor lichaam en geest”, licht Onno Terlouw – hoofd Communicatie bij Sportvisserij Nederland – de boodschap van de campagne toe. “Veel mensen denken dat vissen vooral draait om het vangen van een vis, maar de hobby heeft een veel diepere betekenis.”

Herkenning

“Aan de hand van een corporate sportviscommercial en zeven miniportretten willen we de maatschappij laten zien wat een enorme waarde sportvissen biedt aan mensen – zowel aan sportvissers als aan de samenleving”, vervolgt Terlouw, die verwacht dat de campagne bij niet-vissende Nederlanders de ogen zal openen. Bekijk hier de corporate sportviscommercial:
Vorig artikel Volgend artikel