Nationale Motorbootvaren Prijs 2022: Voordrachten welkom

http://marrekrite-nationale-motorbootvaren-prijs-2019
25 september 2022  Laatste update: 15 maart 2023

De Nationale Motorbootvaren Prijs 2021 is dit jaar wel toegekend, maar niet uitgereikt door het afgelasten van Boot Holland. Deze uitreiking zal nu plaatsvinden op Boot Holland in maart 2023. Dit zal gebeuren tezamen met de uitreiking van de Nationale Motorbootvaren Prijs 2022. De in 2021 ingediende voordrachten kunnen weer meedingen bij het beoordelen van de voordrachten voor 2022.

Motorbootvaarders, watersporters of instellingen die betrokken zijn bij het varen met een motorboot kunnen tot 31 december 2022 voordrachten voor de prijs indienen. Voordrachten, die in het verleden niet voor de prijs in aanmerking kwamen maar nog steeds actueel zijn, kunnen weer worden ingediend. Om voor de Nationale Motorbootvaren Prijs in aanmerking te komen, moet een initiatief of activiteit positief hebben bijgedragen aan één of meer van de volgende aspecten van het motorbootvaren;

  • Vaarplezier in de meest brede zin;
  • Vaarroutes;
  • Veiligheid en duurzaamheid;
  • Promotie van motorbootvaren.

De winnaar van de Nationale Motorbootvaren Prijs 2022 wordt in 2023 tijdens de opening van Boot Holland in maart 2023 bekend gemaakt. De prijs bestaat uit een herinneringsstandaard en een oorkonde.

Voordrachten voor de Nationale Motorbootvaren Prijs worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury bestaande uit watersportjournalisten en vertegenwoordigers van watersportorganisaties.

De voordracht kan via de website www.motorbootvarenprijs.nl  digitaal worden ingediend. Nadere informatie is verkrijgbaar bij de secretaris van de stichting: secretaris@motorbootvarenprijs.nl.

Op de foto boven: de winnaars van 2019

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter