Tweede editie Waterboulevard op 24 september in Delft

http://Waterboulevard
08 september 2022  Laatste update: 15 maart 2023

Op zaterdag 24 september zal in Delft de tweede editie van de Waterboulevard plaatsvinden. “Wees welkom zaterdag 24 september op de Waterboulevard Delft aan de Hooikade en op de Zuidkolk, waar je een dag vol leuke wateractiviteiten kan komen zien en uitproberen!” aldus het persbericht.

Activiteiten

Leer onderwater ademen bij Aqua Delfia, neem je vrienden mee en ga gratis suppen bij de Sup Sup Club, maak met TU Delft Waterlab DIY microplastic sleepnet, probeer de kano’s uit van Waterscouting Nautilus en laat je inspireren door nieuwe technologie zoals de WasteShark van Krinkels.

Heb je zin in meer actie? Check Plankenkoorts wakeboardend over de gracht en doe zelf ook coole oefeningen op de kade! Of kom kijken naar de explosieve en unieke zeilwedstrijd Slag om Delft georganiseerd door Broach. Canal Hopper biedt speciaal voor de bezoeker van de Waterboulevard een mooie korting aan voor een rondvaart in het centrum met fluistersloep (4 euro p.p.) en wil je zelf een stukje varen? Dat kan; op de waterfietsen van Rondvaart Delft/ Rederij Brands.

Delft

Ontdek de rijke Delftse geschiedenis van pakschuit Nooit Gedacht of vraag de havenmeester het hemd van het lijf bij de stand van Gemeente Delft Havenbedrijf dat kan allemaal op de kade en van al dat waterfeest kan je bij Huszár en de Koperen Kat de lekkerste drankjes en hapjes krijgen.

Waterboulevard Delft
Zaterdag 24 september 2022
Zuidkolk (kade voor Huszár)
11.00 uur – 17.00 uur

Het volledige programma is te vinden op www.waterboulevard.nl.

Vorig artikel Volgend artikel