Kijktip: Nieuwe serie ’Watersport Carrière’ over werken in de watersport

http://watersport-carriere-werken
17 november 2022  Laatste update: 15 maart 2023

Ook in de watersportsector zijn er momenteel veel vacatures.  In de nieuwe online TV-serie ’Watersport Carrière’, geproduceerd door Watersport-TV en Vaarplezier vaaropleidingen, worden uiteenlopende watersport beroepen belicht en geven experts tips over het werken in de watersportbranche.

Binnenkort starten de opnames voor ’Watersport Carrière’.  Per aflevering wordt een specifieke baan/sector uitgelicht. Van havenmeester, botenbouwer, jachtmakelaar, technisch medewerker, instructeur tot schipper.

Geen seizoenswerk

’’Nog te vaak bestaat het idee dat werken in de watersport seizoenswerk is. Het tegendeel is waar. Bijna alle vacatures op dit moment zijn fulltime banen met uitstekende toekomstmogelijkheden. Uiteraard gaan we het hier over hebben in de serie ’Watersport Carrière,’ aldus Arjen Bergijk, een van de initiatiefnemers van deze online TV-serie.

’’Uitgebreid gaan we in op de opleidingen en de aanbieders hiervan. We spreken met werkgevers, die vertellen naar wie ze op zoek zijn. Wat ze te bieden hebben en natuurlijk gaan we bij de bedrijven met de camera langs voor een uitgebreide kennismaking en rondleiding.’’

Partnerships

Voor de serie ’Watersport Carrière zijn al diverse promotionele- en inhoudelijke samenwerkingen afgesloten met organisaties zoals Hiswa-Recron, Boot Holland en de Hiswa te water. Op deze watersportbeurs vond in september voor de eerste maal de Watersport Carrière dag plaats. Dit initiatief krijgt op Boot Holland 2023 een vervolg.

De eerste aflevering van de nieuwe serie zal naar verwachting begin volgend jaar online gaan.

foto boven: Keuring van een boot – © Watersport TV

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter