Wadvaarderstrofee uitgereikt aan Waterrecreatie Nederland/ Netwerk Waterrecratie

http://wadvaarders-trofee-2023
31 januari 2023  Laatste update: 15 maart 2023

Tijdens de jaarlijkse Wadvaardersdag 2023 is de Wadvaarderstrofee uitgereikt aan Waterrecreatie Nederland/Netwerk Waterrecreatie. Traditioneel vindt de Wadvaardersdag plaats op de vierde zaterdag van januari in de Maritieme Academie in Harlingen. De afgelopen jaren kon de bijeenkomst niet live plaatsvinden vanwege corona. Het ledenaantal van de Wadvaarders is in deze jaren wel flink gegroeid.  

Aansluitend op de uitreiking waren er diverse workshops met thema’s als QuickTide, onbetonde routes, het Duitse Wad, Dark Sky, varen op radar, Holwerd aan Zee, vernieuwde Afsluitdijk, Energietransitie en Wat doen de Wadvaarders in 2030? In de middag vond de algemene ledenvergadering plaats. Tijdens deze jaarvergadering lichtte Bert Jongepier, stuurgroeplid van het Netwerk Waterrecreatie namens de Wadvaarders, het doel en de activiteiten van het landelijk netwerk toe. Aansluitend was er een rapportage vanuit de werkgroepen van het Netwerk waar diverse Wadvaarders bij betrokken zijn: antifouling, energietransitie, vuilwater, veiligheid en registratie.

 

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter