Nieuwe collega Lindi de Pater gestart bij Waterrecreatie Nederland

27 september 2023  Laatste update: 12 oktober 2023

Per 1 september 2023 is Lindi de Pater begonnen bij Waterrecreatie Nederland. Lindi gaat zich parttime inzetten voor de communicatie via de website Duurzame Waterrecreatie en ondersteuning bieden op diverse projecten.

“We zijn heel blij met de komst van Lindi als aanvulling op het team. Ze gaat zich inzetten voor verschillende projecten en aan de slag met de uitbreiding van de website Duurzame Waterrecreatie” zegt Marleen Maarleveld, directeur van Waterrecreatie Nederland.

Lindi: “Van huis uit ben ik geen watersporter maar als geboren en getogen Haagse is (zee)water nooit ver. Na een aantal jaar in de mediawereld te hebben gewerkt, wilde ik heel graag een uitdaging in een hele andere sector. Ik heb enorm veel zin om mij vast te bijten en verdiepen in de wereld van de waterrecreatie en wat daar allemaal gebeurt”.

Vorig artikel Volgend artikel