Afscheid van collega Sjoerd van der Helm en start nieuwe collega Sam Hendrikx 

31 oktober 2023

Per 1 november 2023 stopt communicatieadviseur Sjoerd van der Helm bij Waterrecreatie Nederland. Hij heeft zich meer dan zes jaar ingezet voor de stichting. 

Met het afscheid van Sjoerd neemt nieuwe collega Sam Hendrikx (hen/hun) een deel van zijn taken over. Sam gaat als webredacteur aan de slag voor onder andere de websites van Waterrecreatie Nederland en Varen doe je Samen!. Hiervoor heeft hen als communicatieadviseur bij het ministerie van Algemene Zaken gewerkt. 

Marleen Maarleveld, directeur Waterrecreatie Nederland: “Sjoerd heeft de communicatie van Waterrecreatie Nederland naar een hoger niveau weten te tillen. Met de inzet van Sam zullen we op deze solide basis de communicatie verder kunnen ontwikkelen.  We wensen Sjoerd veel succes met zijn nieuwe baan bij de Unie van Waterschappen en kijken uit naar de mogelijke samenwerking met hem daar!” 

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter