Bekijk de vernieuwde kennisbank Waterrecreatie Nederland

http://kennisbank-waterrecreatienederland
30 oktober 2023  Laatste update: 31 oktober 2023

De kennisbank van Waterrecreatie Nederland is vernieuwd. Zoeken naar items in de kennisbank gaat nu makkelijker en sneller. Daarnaast is het ook heel eenvoudig geworden om items aan te leveren voor de kennisbank. 

Kennisbank

De kennisbank van Waterrecreatie Nederland is een digitale informatiebron voor beleidsmakers, gebruikersverenigingen, brancheverenigingen, vrijwilligers, (professioneel) geïnteresseerden en iedereen die zich bezighoudt met waterrecreatie in Nederland. In de kennisbank staan onderzoeksverslagen, rapporten, kaarten, ambities, feiten en cijfers, omgevingskaarten en nog veel meer.

Zoeken en bladeren in de kennisbank is makkelijker geworden dankzij de nieuwe filter- en zoekopties. Hiermee kan bijvoorbeeld op thema, jaartal, locatie of op watersport gezocht worden.

Item toevoegen aan de kennisbank

Het is nu ook makkelijker geworden om uw eigen items voor de kennisbank aan te leveren of in te sturen. Kent u een rapport of ander relevant item dat nog niet onze kennisbank staat dan ontvangen wij die graag. In de kennisbank vindt u dit formulier waarmee het mogelijk is om het item bij ons aan te leveren.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter