Arbeidsmarktmonitor Gastvrijheidssector 2023 

http://arbeidsmarktmonitor
24 november 2023  Laatste update: 30 november 2023

De resultaten van de Arbeidsmarktmonitor Gastvrijheidssector zijn online beschikbaar. De monitor geeft inzicht in onder meer het aantal bedrijven, banen en arbeidsmobiliteit en biedt de mogelijkheid om alle arbeidsmarktinformatie op provinciaal en regionaal niveau te analyseren. De watersport- en recreatiesector wordt ook meegenomen in de monitor. 

De arbeidsmarktmonitor is een samenwerking van leden van Gastvrij Nederland en wordt elk jaar geactualiseerd. De data en cijfers van 2022 zijn nu te bekijken. HISWA-RECRON (bestuurslid Waterrecreatie Nederland) werkt samen met andere organisaties binnen de gastvrijheidssector aan de monitor. Lees op de website van HISWA-RECRON meer over de analyse van de nieuwste data in de arbeidsmarktmonitor. 

Wilt u zelf specifieke data bekijken, zoals de data van watersport- en recreatiesector in uw regio? Dat kan in de arbeidsmarktmonitor. Via de zoekbalk kunt u een regio en gastvrijheidssector selecteren. De watersport en recreatiesector staat onder het niveau ‘sector’. Als een regio en sector is geselecteerd, kunt u de informatie bekijken door op een van de blauwe tegels te klikken. 

Bekijk de arbeidsmarktmonitor gastvrijheidssector.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter