Benoeming bestuursleden Waterrecreatie Nederland (maart 2024) 

20 maart 2024  Laatste update: 15 maart 2024

Tijdens de bestuursvergadering op donderdag 14 maart 2024 waren er verschillende benoemingen en aftredingen in het bestuur van Waterrecreatie Nederland. 

 Namens de Unie van Waterschappen werd Karin van de Berg benoemd als bestuurslid. Van de Berg is dagelijks bestuurslid bij het Waterschap Brabantse Delta. 

Eric Mink, commissaris Roei-infrastructuur KNRB, werd benoemd als bestuurslid namens de KNRB. Hij volgt Feike Tibben op die tijdens de bestuursvergadering eind november 2023 heeft aangegeven dat hij binnen het bestuur van de KNRB een andere functie gaat vervullen als commissaris Roei-organisaties. 

Rosetta Kooistra, directeur Sportvisserij NL, werd benoemd als bestuurslid namens Sportvisserij Nederland. Dit was vanwege de aftreding van Fred Bloot, die stopt als bestuurslid namens Sportvisserij Nederland vanwege zijn pensionering later dit jaar. Hij is door het Netwerk Waterrecreatie benoemd als nieuwe voorzitter. In die hoedanigheid volgt hij Jan Röben op als bestuurslid namens het Netwerk Waterrecreatie. 

14 maart was tevens de laatste bestuursvergadering van Ernst Rollfs of Roelofs. Vanaf 15 maart is Wilfred Ossewaldt benoemd als bestuurslid namens de Nederlandse Vereniging van Toerzeilers.  

Waterrecreatie Nederland wil de afgetreden bestuursleden bedanken voor hun inzet en hoopt op een prettige samenwerking met de nieuwbenoemde bestuursleden. 

Vorig artikel Volgend artikel