Blue Innovation Dock tijdens Boot Düsseldorf

11 maart 2024

Eind januari vond de jaarlijkse botenbeurs ‘Boot Düsseldorf’ plaats. Onderdeel van deze beurs was de ‘Blue Innovation Dock’.  

De ‘Blue Innovation Dock’ is een platform dat zich focust op innovatie en verduurzaming. Het streven is om ondernemers en overheden bij elkaar te brengen om over deze onderwerpen informatie uit te wisselen en hierover te discussiëren. Dit moet als motivatie dienen, voor zowel politiek als industrie, om stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid. Als onderdeel van het programma kunnen er ook nieuwe, innovatieve ideeën gepitched worden.  

Tijdens de negen dagen van Boot Düsseldorf had elke dag een ander hoofdthema. Enkele hoofdthema’s die voorbij zijn gekomen zijn: duurzame innovatie, business meets politics en duurzame productieketen en materialen.  

Bent u benieuwd naar de besproken onderwerpen en/of de panels? Deze zijn te bekijken via de website van Boot Düsseldorf 

© Afbeeliding: Messe Düsseldorf/ ctillmann 

Vorig artikel Volgend artikel