HISWA-RECRON lanceert ‘Welkom op het Water’

15 maart 2024

Op woensdag 6 maart 2024 werd op Boot Holland de roadshow ‘Welkom op het Water’ gelanceerd. Het project van HISWA-RECRON is bedoeld om watersport en werken in de watersport te promoten.

Bij het project krijgen de bezoekers de kans om via een simulatie te ervaren wat watersport inhoudt. Daarnaast is er een mogelijkheid om een watersport- en beroepencheck te doen. De check welke watersport bij u past kunt u ook online invullen.

HISWA-RECRON geeft aan dat het project als roadshow is ingericht en een landelijke tour zal maken. Zo is de roadshow te bezoeken op watersportevenementen zoals Sail Kampen tijdens het Paasweekend, Dordt in Stoom in mei en Hiswa te Water eind augustus.

Bekijk alle locaties van de tour.

Vorig artikel Volgend artikel